Je bent hier:

Overal veilig samenwerken

Met slimme IT-beveiliging en geavanceerde oplossingen werk je overal veilig en behoud je volledige controle over je data.

Digital Cloud Suite - Workspace services - Security

Security: bescherm je organisatie, beveilig werkplekken

Ondernemers krijgen steeds vaker te maken met cybercrime. Phishingmails en spookfacturen zijn veelgebruikte manieren om toegang te krijgen tot jouw bedrijfsgegevens. Beveilig de voordeur en neem doeltreffende maatregelen om dreigingen als malware en virussen voor te zijn met onze security oplossingen.

Beveilig de voordeur 

Door middel van geavanceerde en krachtige IT beveiliging oplossingen zoals meervoudige authenticatie (MFA) en monitoring-technieken beschermen wij jouw bedrijfsaccounts. Met MFA vraag je gebruikers om een extra bevestiging voordat ze op jouw netwerk mogen komen. Speciale beheersoftware monitort de servers van onze klanten en bij afwijkingen grijpt de Servicedesk in. Zo maak je het hackers lastig om op jouw netwerk te komen. 

Beveilig de voordeur met MFA
Compliant in Azure

Werk veilig en compliant met data 

Waarborg de veiligheid van gevoelige bedrijfsinformatie met security maatregelen die jouw data beschermen, maar er ook voor zorgen dat jouw medewerkers gewoon kunnen blijven werken. Denk bijvoorbeeld aan informatie die automatisch wordt verwijderd, omdat je ze niet langer mag bewaren. En aan gelimiteerde toegang tot bepaalde mappen op het bedrijfsnetwerk als gebruikers van buitenaf inloggen. Ook kun je het opslaan van zakelijke documenten inperken door lokale kopieën niet mogelijk te maken. Zorg ervoor dat je kunt aantonen dat je alles hebt gedaan om een datalek te voorkomen.

Beheer en beveilig apparaten 

Collega’s die thuiswerken of met mobiele apparaten toegang hebben tot jouw bedrijfsgegevens kunnen een veiligheidsrisico vormen. Tref maatregelen voor het beheer en beveiligen van apparaten door het opstellen van een IT-beleid. Centraal kun je alle apparaten binnen je netwerk voorzien van updates en patches, zodat iedereen altijd optimaal beschermd is tegen cyberaanvallen.

Devicemanagement onderdeel van Security

iBaas 

Onder de naam Informatiebeveiliging as a Service, heeft treeICT een pakket aan producten en diensten ontwikkeld. Hiermee kunnen we bedrijven ondersteunen in het beter beheersen van informatiebeveiliging binnen bestaande processen, het beter beveiligen van systemen en het op peil houden van het informatiebeveiligingsbewustzijn van de medewerkers.

Bewustwording en gedrag 

Naast technische ICT beveiliging maatregelen om veilig te werken is bewustwording van je medewerkers een grote uitdaging. Zij werken dagelijks met de systemen en data en vormen het grootste risico. Aan de hand van praktijkvoorbeelden leren wij jou en je medewerkers in een interactieve training veilig om te gaan met bedrijfsgegevens. Voor een optimaal effect adviseren we onze klanten om een dergelijke training regelmatig te herhalen. Hackers en cybercriminelen worden namelijk steeds slimmer.