Je bent hier:

Vertrouwde oplossingen

Werk op de meest efficiënte manier samen en maak je bedrijf klaar voor de toekomst met vertrouwde Microsoft technologie.

Digital Cloud Suite - Workspace services - M365

Vertrouwde Microsoft technologie

Het Office-pakket dat we allemaal kennen heet nu Microsoft 365, plús extra services zoals OneDrive, SharePoint Online en Microsoft Teams. Hiermee heb je op ieder moment van de dag, overal en vanaf elk apparaat toegang tot voor jou belangrijke gegevens.

Chatten, organiseren en videobellen

Of je nu een één-op-één gesprek wilt voeren of een teamvergadering gaat organiseren, met Microsoft 365 kunnen je medewerkers overal en altijd present zijn. Met Microsoft Teams kun je voorafgaand aan een vergadering bestanden delen, zodat iedereen tijdens de vergadering de juiste informatie direct bij de hand heeft.

Videocall in Microsoft 365
Microsoft Teams als Telefooncentrale

Microsoft Teams als telefooncentrale op elk apparaat

Met Microsoft Teams kunnen je medewerkers onafhankelijk van plaats en tijd en op elk device beter samenwerken. Met elkaar, maar ook met partners en klanten. De toename in productiviteit werkt direct door op het succes van de organisatie.

Samenwerken aan bestanden

Realtime samenwerken aan documenten of ideeën uitwisselen? Vanuit Word, Excel of PowerPoint kun je bestanden delen en eraan samenwerken, met zowel mensen binnen als buiten je organisatie. Zelfs als ze geen abonnement hebben.

Microsoft 365 integratie

Efficiënter werken

Als je apps en medewerkers naadloos en moeiteloos samenwerken, neemt de productiviteit toe. Laat al je tools binnen Microsoft 365 met elkaar praten. En werk bovendien gemakkelijk realtime aan projecten met je team, waar je ook bent.