Jouw betrouwbare partner voor
veilige en slimme IT-oplossingen

Wij zijn treeICT

Met ruim 50 enthousiaste en gepassioneerde mensen zijn wij dé navigator voor digitale transformatie bij kleine en middelgrote bedrijven, in de bouw en daarbuiten.

Door onze kennis van IT en expertise van projectmatige bedrijfsprocessen laten wij bedrijven voorop lopen, zodat zij hun IT effectiever en slimmer inzetten en meer winstgevend kunnen opereren.

Onze Digital Cloud Suite biedt innovatieve oplossingen voor al jouw IT-uitdagingen.

Wij zijn onderdeel van ECI Software Solutions

ECI brengt de sterkste software en IT-oplossingen voor de bouw samen. We bestaan uit vijf softwarehuizen (ECI | Frank, ECI | Admicom, ECI | Kraan, ECI | Technosoft en ECI | homeDNA) en één IT-partner (ECI | treeICT). Samen kunnen wij jou in zijn totaliteit ondersteunen.

HP Business Partner

Onze strategische partners

Microsoft en HP bieden een breed portfolio voor de zakelijke markt, een totaaloplossing voor je volledige automatisering. Door exclusief te kiezen voor Microsoft en HP beschikken wij al ruim 20 jaar over technische expertise op het hoogste niveau. Daarmee voorzien wij onze klanten van de beste en meest efficiënte oplossing. Zo zet je IT slimmer en effectiever in.

treeICT is ISO 27001 gecertificeerd

Wij vinden informatieveiligheid heel belangrijk. Onze processen en diensten toetsen wij continu aan de ISO 27001 norm. Zo zorgen wij ervoor dat de continuïteit en kwaliteit van onze oplossingen altijd op topniveau is. En kunnen wij onze klanten de zekerheid en betrouwbaarheid bieden die je van ons mag verwachten als high level IT-Partner. Bij ons zijn je data en (bedrijfskritische) processen in goede handen!

Microsoft Inspire Center

Vanuit ons moderne kantoorpand in Alkmaar werken wij volgens de principes van slim samenwerken met de oplossingen uit de Digital Cloud Suite. Met flexibele werkplekken, projectruimtes met grote presentatieschermen en roundtables voor videocalls met partners, klanten of collega’s.