Je bent hier:

Werkplekbeheer voor digitale werkplekken

Met Microsoft 365 op een zakelijke laptop werken je medewerkers veilig samen. Bespaar tijd en geld door het uitbesteden van je IT werkplekbeheer, inclusief gebruikersondersteuning door onze professionele Servicedesk.

Werkplekbeheer

Veilig samenwerken met werkplekbeheer

Groei van je bedrijf is alleen mogelijk als je medewerkers optimaal presteren. Daarvoor is het essentieel dat ze beschikken over de juiste samenwerkingstools, een veilige digitale werkplek hebben en ondersteuning krijgen als zij deze nodig hebben. Onze Werkplekbeheer oplossingen en diensten zorgen dat je ook thuis of onderweg optimaal kunt blijven werken.

Digital Cloud Suite - Workspace services - Support plan

Ontzorging door IT-support en werkplekbeheer

Het beheren van werkplekken wordt met de dag complexer en vraagt om up-to-date kennis. Medewerkers die vanuit huis werken of hun eigen device meenemen naar kantoor, hoe ga je daarmee om als bedrijf en hoe zorg je dat er veilig gewerkt kan worden? Een grote verantwoordelijkheid die je niet altijd in huis wilt beleggen. Wij ontzorgen bedrijven door te acteren als jouw werkplekbeheerder. En jouw medewerkers kunnen met hun vragen terecht bij onze specialisten op de Servicedesk. 

Proactief beheer
Beveilig de voordeur met MFA
Digital Cloud Suite - Workspace services - Security

Bescherm je bedrijf, beveilig werkplekken

Ondernemers – ook in het MKB – krijgen steeds vaker te maken met cyberaanvallen. Phishingmails en spookfacturen zijn veelgebruikte manieren om via jouw medewerkers toegang te krijgen tot jouw bedrijfsgegevens. Beveilig de voordeur en neem doeltreffende maatregelen om dreigingen als malware en virussen voor te zijn. Waarschijnlijk heb je de tools al in huis, maar zijn deze nog niet optimaal ingeschakeld. Laat ons helpen om jullie security beter in te regelen.

Digital Cloud Suite - Workspace services - M365

Vertrouwde Microsoft apps

Het Office-pakket dat we allemaal kennen, plús extra services zoals OneDrive, SharePoint Online en Teams. Onmisbare apps voor een moderne digitale werkplek. Met deze clouddienst heb je op ieder moment van de dag, overal en vanaf elk apparaat toegang tot voor jou belangrijke gegevens. Bovendien beschikt Microsoft 365 Business Premium over geavanceerde security mogelijkheden.

Ongeëvenaarde samenwerking in SharePoint
Microsoft Surface Zakelijke hardware
Digital Cloud Suite - Workspace services - Hardware

Zakelijke hardware

Een essentieel onderdeel van de moderne digitale werkplek is ook de keuze voor je hardware. Een apparaat waar je dagelijks mee werkt, daar moeten je medewerkers op kunnen bouwen. Ook als je een dag buiten kantoor werkt, moet je erop kunnen vertrouwen dat je accu dat trekt. Afhankelijk van hun rol bieden wij een passende moderne werkplek waarmee ze veilig en bedrijfszeker kunnen werken. Van tablets tot notebooks tot desktops. Met een of meerdere monitoren. Wij adviseren de zakelijke lijnen van gerenommeerde merken als HP en Surface.