Je bent hier:

Gebruikersondersteuning en netwerkbeheer

Proactief IT-beheer door een IT-partner met kennis van zaken draagt bij aan het succes van jouw bedrijf.

Digital Cloud Suite - Workspace services - Support plan

Proactieve ontzorging door support en beheer

Het beheren van jouw IT wordt met de dag complexer en vraagt op up-to-date kennis. Een grote verantwoordelijkheid die je niet bij jezelf of eigen IT beheerder wilt en kunt neerleggen. Proactief IT-beheer door een IT-partner met kennis van zaken wat bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf, dat is ons Support plan.

Een stabiele en veilige werkplek 

Voorzie jouw medewerkers van betrouwbare en veilige hardware, zodat jouw gevoelige bedrijfsgegevens veilig staan. Met Support uit onze Digital Cloud Suite zorgen wij dat al jouw medewerkers beschikken over een stabiele en veilige werkplek. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis en onderweg.  

Microsoft Surface Zakelijke hardware
Proactief beheer

Geen stilstaande processen 

Dankzij onze proactieve support reageren wij al voordat er zich een mogelijk ongebruikelijke situatie voordoet. Doordat er tijdig actie wordt ondernomen, is de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen geborgd. 

Dagelijkse back-up 

Het maken van een dagelijkse back-up is voor een bedrijf essentieel, maar ook een tijdrovende klus. Met online back-up bewaren wij jouw gegevens veilig op een externe locatie. Zo is jouw data optimaal beschermd en in geval van een calamiteit is je bedrijf weer snel up-and-running. 

Disaster Recovery

Werkpleksupport 

ITbeheer doen wij als het even kan op afstand. Dat scheelt tijd én reiskosten. Uiteraard kunnen je medewerkers ook gebruik maken van de expertise van onze Support Engineers, dat is óók het treeICT Support plan.