Je bent hier:

Een goede werkplek is de basis

Een essentieel onderdeel van de moderne werkplek is goede hardware. Een apparaat waar je dagelijks mee werkt moet passen bij je behoeftes.

Digital Cloud Suite - Workspace services - Hardware

Wij bieden de hardware die je nodig hebt om goed te werken

Een essentieel onderdeel van de moderne werkplek is ook de keuze voor je hardware. Een apparaat waar je dagelijks mee werkt, daar moet je op kunnen bouwen. Een applicatie is namelijk niks waard zonder hardware en andersom. Werk productiever en creatiever met zakelijke hardware van treeICT.

Microsoft Surface

De Surface is de eigen productlijn van Microsoft en bied een veelzijdig assortiment aan laptops, tablets en digitale whiteboards. Ben je op zoek naar een ultralichte en veelzijdige tablet of juist naar een dunne en stijlvolle laptop? Of ga je voor allebei en kies je voor dé ultieme laptop die je ook als tablet kunt gebruiken.

Microsoft Surface Zakelijke hardware
HP EliteBook 1040 vooraanzicht Zakelijke hardware

HP zakelijke devices

HP biedt een zeer uitgebreide lijn aan zakelijke hardware, waaronder tablets, laptops en desktop pc’s. Vanuit ons streven naar innovatie en kwaliteit leveren wij uitsluitend modellen uit de HP Premium range. Kies voor het dunste en lichtste notebook ooit uit de Elite-lijn of voor een krachtige laptop uit de Pro-lijn.