Je bent hier:

Zakelijke dienstverlening

Neem de volgende stap in de digitale transformatie en verhoog de efficiency en klantfocus voor jouw organisatie.

Oplossingen voor de zakelijke dienstverlening

Voor een efficiëntere en transparantere manier van werken binnen de zakelijke dienstverlening helpen we je met het bewaken en stroomlijnen van je dagelijkse IT-processen. Van geautomatiseerde werkprocessen en documentmanagement systemen tot veilige werkplekken en business intelligence.

Efficiënt en veilig samenwerken

Werk optimaal en uiterst veilig samen met collega’s aan dezelfde bestanden, vergader met in- en externen op afstand met de juiste hardware. Met onze Workspace Services realiseren we de basis voor een stabiele werkomgeving en bedrijfsvoering. Met proactieve ontzorging door support en beheer, veilige werkplekken en een Office-pakket gebaseerd op vertrouwde Microsoft technologie, waarbij je IT optimaal werkt en jouw focus volledig kan liggen op de operatie.

Efficiënt en veilig samenwerken voor de zakelijke dienstverlening
Onbezorgd ondernemen voor de zakelijke dienstverlening

Onbezorgd ondernemen

Optimale bereikbaarheid en snel kunnen schakelen zijn van essentieel belang voor je organisatie en jouw eindklanten. Met Network Services uit onze Digital Cloud Suite heb je altijd en overal direct toegang tot je bestanden, applicaties en andere belangrijke documenten. Wij garanderen optimale bedrijfsvoering met de nieuwste technologie voor jouw bedrijfscontinuïteit en zekerheid.

Slimme processen en onderbouwde inzichten

Neem onderbouwde beslissingen op basis van eenduidige en heldere informatie met visueel inzichtelijke realtime gegevens. Combineer gegevens uit verschillende systemen en creëer één waardevolle informatiebron. Profiteer van slimme automatisering en vervang foutgevoelige, repeterende en tijdrovende processen met de Productivity Apps uit onze Digital Cloud Suite.

Automatische processen en onderbouwde inzichten voor projectmatig werkende bedrijven