Je bent hier:

Moderne, complete bedrijfsapplicaties

Business Apps zijn op Microsoft Dynamics gebaseerde applicaties en vormen één totaaloplossing van funnel to cash.

Eén oplossing van funnel to cash

Met Business Apps bieden wij een totaaloplossing van funnel to cash. Onze moderne applicaties zijn gebaseerd op het snel groeiende Microsoft Dynamics platform, werken naadloos met elkaar samen én kunnen ook als losse applicaties ingezet worden.

Digital Cloud Suite - Business Apps - ERP

Een complete oplossing voor bedrijfsbeheer

Leg alle financiële transacties op een uniforme wijze vast met de ERP oplossing uit onze Digital Cloud Suite, gebaseerd op Business Central. Stroomlijn processen, neem slimmere beslissingen en versnel zo de groei van jouw bedrijf.

Dashboard in ERP
Verbeter verkoopprestaties met xRM
Digital Cloud Suite - Business Apps - xRM

CRM met nóg meer toegevoegde waarde

Een CRM oplossing die uitgebreider is, waardoor het pakket niet alleen voor klantrelaties toegevoegde waarde biedt, maar ook voor je interne processen.

Digital Cloud Suite - Business Apps - Apps

Houd je gegevens bij de hand

Met de Apps uit de Digital Cloud Suite heb je altijd en overal inzicht in lopende projecten, klanten, klussen of verkoopkansen. Papierloos werken is mogelijk doordat je onderweg in onze Apps gegevens meteen kunt bewerken en zelfs direct kunt invoeren in onze ERP en xRM oplossing.

dcs-business-apps
Digitale werkmap in Portal
Digital Cloud Suite - Business Apps - Portal

Samenwerken met klanten en partners

De portal functionaliteiten uit onze Digital Cloud Suite maken het kinderlijk eenvoudig om digitaal met al je contacten samen te werken en te communiceren. Zo hebben alle betrokkenen altijd inzicht in de meest actuele projectinformatie en documentatie.