Je bent hier:

Stroomlijn processen en versnel groei

Gebaseerd op Business Central vormt ERP één complete bedrijfsbeheer-oplossing voor bouw- en project-georiënteerde bedrijven.

Digital Cloud Suite - Business Apps - ERP

Een complete oplossing voor bedrijfsbeheer

Leg alle financiële transacties op een uniforme wijze vast met de ERP-oplossing uit onze Digital Cloud Suite, gebaseerd op Business Central. Stroomlijn processen, neem slimmere beslissingen en versnel zo de groei van jouw bedrijf.

Sneller inzicht in jouw resultaten

Versnel de financiële afsluiting, breng de resultaten van jouw bedrijf of project realtime in kaart én verbeter de nauwkeurigheid van prognoses, zonder dat dit ten koste gaat van naleving van de lokale wet- en regelgeving en de beveiliging.

Dashboard in ERP
Visueel planbord in ERP

Optimaliseer de volledige keten

Maximaliseer de rentabiliteit door een duidelijk en compleet beeld van de bedrijfsvoering, inkoop, projecten, klussen en eventuele andere middelen. De integratie met onze Power BI oplossingen zorgen voor een nog beter en onderbouwd totaaloverzicht.

Stroomlijn je facturatie

Versnel het facturatieproces en bespaar kosten door je facturen digitaal te versturen, zodat deze sneller worden voldaan. Inkomende facturen worden automatisch gescand met OCR (tekstherkenning). Na goedkeuring worden deze facturen direct op de juiste manier geboekt.

Document Capture in Business Apps ERP
Bewaak je projecten in ERP

Bewaak je projecten

Houd naast het beheren van projecten en het versturen van facturen ook grip op andere KPI’s op je projecten, zoals de projectvoortgang. Met ERP bieden wij dé oplossing om je boekhouding, financiën en projectadministratie efficiënter en soepeler te laten verlopen. Daarnaast heb jij altijd realtime inzicht in de actuele resultaten.