Je bent hier:

Apps voor mobiel werken

Altijd en overal inzicht. Papierloos werken wordt mogelijk doordat jouw medewerkers onderweg in de Apps gegevens meteen kunnen bewerken en direct invoeren.

Digital Cloud Suite - Business Apps - Apps

Houd je gegevens bij de hand

Met de Business Apps uit de Digital Cloud Suite heb je altijd en overal inzicht in lopende projecten, klanten, klussen of verkoopkansen. Papierloos werken is mogelijk doordat je onderweg in onze Apps gegevens meteen kunt bewerken en zelfs direct kunt invoeren in onze ERP en xRM oplossing.

Uren registreren op je mobiel

Met de Uren app kan een gebruiker zijn uren digitaal registreren, inzien en aanpassen. Zo ben je altijd up-to-date, omdat de ingevoerde uren direct in Business Apps ERP geregistreerd staan. Dit maakt het overtypen van urenbriefjes overbodig.

uren-businessapps-apps-icon
planbord-businessapps-apps

Werkbonnen inplannen

Plan klussen en aanvragen direct in via ons intelligente planbord. De medewerker ontvangt de digitale werkbonnen op zijn telefoon waarmee hij direct aan de slag kan. Bij afronding van de klus worden de materialen en uren meteen verwerkt in onze ERP-oplossing en wordt automatisch de factuur klaargezet. In de Portal kan de opdrachtgever de status van de melding volgen.

Service app

Met de Service app kun je werkbonnen voor service- en reparatiemeldingen digitaal versturen naar de betreffende vakman buiten. Op zijn telefoon kan de vakman bonnen openen én bewerken. Het resultaat wordt real-time verwerkt in de financiële projectadministratie van BouwVision ERP. Hiermee is het overtypen van papieren werkbonnen voorgoed verleden tijd. Je hebt direct inzicht in de status van de bonnen. Bovendien kun je deze delen met je opdrachtgever via BouwVision Portals.

service-businessapps-apps-icon
opname-businessapps-apps-icon

Opnames uitvoeren

Definieer en beheer zelf digitale objecten waarmee jouw vakmensen gestructureerd hun opnames van ruimtes van woningen kunnen uitvoeren. Omdat je de inhoud van de objecten volledig in eigen beheer hebt, ben je flexibel in je werkwijze en sluit de Opname app aan op jouw bedrijfsproces. De resultaten en foto’s zijn direct zichtbaar in ERP.

HRM app

Check op elk apparaat en elk moment de huidige stand van je verlofsaldo met de HRM app. Als manager kun je in de app verlofaanvragen van jouw medewerkers goedkeuren en de status van toekomstige verlofaanvragen wijzigen. Heeft een medewerker zich ziekgemeld? Registreer dan ook ziek- en betermeldingen in de HRM-app.

hrm-businessapps-apps-icon
inspectie-businessapps-apps

Inspecties uitvoeren

Definieer en beheer zelf digitale vragenlijsten waarmee jouw vakmensen gestructureerd en geheel volgens NEN 2767 hun inspecties aan woningen en gebouwen kunnen uitvoeren. Omdat je de inhoud van de vragenlijsten volledig in eigen beheer hebt, ben je flexibel in je werkwijze en sluit de Inspectie app aan op jouw bedrijfsproces. De resultaten en foto’s zijn direct zichtbaar in xRM en in de Portal.