Digital Cloud Suite

De Digital Cloud Suite is een verzameling van oplossingen waarmee wij onze klanten begeleiden en sturen in hun digitale transformatie.

Wij zijn een full-service IT-partner. Dit houdt in dat wij onze klanten helpen bij al hun IT-uitdagingen; van gebruikersondersteuning en werkplekautomatisering, tot intelligente bedrijfsapplicaties en Business Intelligence.

 

In ons eBook lees je hoe ons 6-fasen-groeimodel jouw organisatie kan helpen bij jullie Digitale Transformatie.

Productivity Apps

Suite

Automatiseer, digitaliseer en analyseer processen met het Microsoft Power Platform en realiseer innovatie. Met Productivity Apps zetten wij ideeën om in oplossingen en realiseren we innovatie.

Verzet meer werk in minder tijd met een moderne werkplek, gedigitaliseerde en geautomatiseerde processen en real-time dashboards die jouw organisatie voorzien van de inzichten die nodig zijn om controle te houden en te verbeteren.

SharePoint

Oplossing

Met een moderne werkplek in Office 365 werk je probleemloos vanaf elk apparaat en locatie-onafhankelijk, wat leidt tot ongeëvenaarde digitale samenwerking met collega’s én externen.

Verhoog de betrokkenheid door je collega’s toegang te geven tot een gedeelde documentenomgeving, intranet of Projectensite in SharePoint. Deel bestanden, gegevens en nieuwsberichten met collega’s of externe gebruikers. 

Jet Reports

Oplossing

Jet Reports vertaalt informatie uit ERP naar inzichtelijke rapportages die met een klik op de knop vernieuwd worden. Vanuit Excel zorgt deze rapportagetool voor vertrouwde rapporten die je zonder enige programmeerervaring eenvoudig kunt aanpassen.

Power BI

Oplossing

Met Power BI transformeer je data tot inzichten. Combineer, visualiseer en analyseer data in interactieve dashboards en neem onderbouwde beslissingen op basis van inzichten.

Zeg statische rapportages vaarwel en vervang deze door realtime interactieve rapportages die automatisch vernieuwd worden en beschikbaar zijn vanaf ieder device.

Power Automate/Apps

Oplossing

Met low-code apps en werkstromen digitaliseren en automatiseren wij processen met maatwerk oplossingen die naadloos aansluiten bij jouw manier van werken.

Houd meer tijd over voor je kerntaken door bedrijfsprocessen te automatiseren. Vervang papierwerk, werkbonnen en formulieren door een app die aansluit bij jouw wensen op je telefoon of op je werkplek.

Business Apps

Suite

Met Business Apps bieden wij een totaaloplossing van funnel to cash. Onze moderne applicaties zijn gebaseerd op het snel groeiende Microsoft Dynamics platform, werken naadloos met elkaar samen én kunnen ook als losse applicaties ingezet worden.

Stroomlijn je processen, neem slimmere beslissingen, realiseer completere klantinformatie en versnel zo de groei van je bedrijf.

ERP

Oplossing

ERP is één complete oplossing voor bedrijfsbeheer. Leg alle financiële transacties op een uniforme wijze vast met de ERP-oplossing van onze Digital Cloud Suite, gebaseerd op Business Central. Stroomlijn je processen, neem slimmere beslissingen en versnel zo de groei van je bedrijf.

xRM

Oplossing

xRM is CRM met nóg meer toegevoegde waarde. Wij hebben Microsoft Dynamics CRM uitgebreid met extra voordelen en functionaliteiten. In xRM kun je eenvoudig informatie opvragen en delen met collega’s of externe partijen en partners in de keten. Dat resulteert in meer grip op je verkoopproces. Completere klantinformatie zorgt ervoor dat jij de juiste service kunt bieden, met als gevolg: loyale klanten.

Apps

Oplossing

Met Business Apps heb je altijd en overal inzicht in lopende projecten, klanten, klussen of verkoopkansen. Papierloos werken is mogelijk doordat je onderweg in onze Apps gegevens meteen kunt bewerken en zelfs direct kunt invoeren in onze ERP en xRM oplossing.

Houd je gegevens bij de hand en heb altijd en overal inzicht.

Portal

Oplossing

Werk samen met klanten en partners. De portal functionaliteiten in onze Digital Cloud Suite maken het kinderlijk eenvoudig om digitaal met al je contacten te communiceren en samen te werken. Zo hebben alle betrokkenen altijd inzicht in de meest actuele projectinformatie en documentatie.

Werkplekbeheer

Suite

Groei van je bedrijf is alleen mogelijk als je medewerkers optimaal presteren. Daarvoor is het essentieel dat ze beschikken over de juiste samenwerkingstools, een veilige digitale werkplek hebben en ondersteuning krijgen als zij deze nodig hebben. Onze Werkplekbeheer oplossingen en diensten zorgen dat je ook thuis of onderweg optimaal kunt blijven werken.

Support Plan

Oplossing

Proactieve ontzorging door beheer en support. Het beheren van jouw IT wordt met de dag complexer en vraagt om up-to-date kennis. Een grote verantwoordelijkheid die je niet altijd bij je zelf of eigen IT beheerder wilt en kunt neerleggen. Proactief IT-beheer door een IT-partner met kennis van zaken draagt bij aan het succes van jouw bedrijf.

Security Plan

Oplossing

Bescherm je organisatie, beveilig werkplekken. Ondernemers krijgen steeds vaker te maken met cybercrime. Phishingmails en spookfacturen zijn veelgebruikte manieren om toegang te krijgen tot jouw bedrijfsgegevens. Beveilig de voordeur en neem doeltreffende maatregelen om dreigingen als malware en virussen voor te zijn.

Microsoft 365

Oplossing

Vertrouwde Microsoft technologie. Het Office-pakket dat we allemaal kennen, plús extra services zoals OneDrive, SharePoint Online, Skype for Business en Teams. Hiermee heb je op ieder moment van de dag, overal en vanaf elk apparaat toegang tot voor jou belangrijke gegevens.

Zakelijke hardware

Oplossing

Een essentieel onderdeel van de moderne werkplek is ook de hardware die je gebruikt. Een apparaat waar je dagelijks mee werkt, daar moet je op kunnen bouwen. Een applicatie is namelijk niks waard zonder hardware en andersom. Werk productiever en creatiever met zakelijke hardware van treeICT.

Netwerkbeheer

Suite

Maak gebruik van krachtige (hybride) netwerkinrichtingen, in Azure, in ons datacenter of zelfs on-premise. Volledig beheerd door treeICT.

Met Netwerkbeheer realiseren wij krachtige, toekomstgerichte netwerken. Zowel in Microsoft Azure, ons eigen datacenter en on-premise. De zorg over het beheer van het netwerk nemen wij van je over, zodat je verzekerd bent van een continue bedrijfsvoering.

On-premise en hybrid

Oplossing

Met een on-premise netwerk opereer je vanaf een lokale of hybride omgeving, zodat je er verzekerd van bent dat je processen blijven draaien en je je belangrijke gegevens altijd en onafhankelijk van andere processen kunt inzien.

Serverbeheer

Oplossing

Maak gebruik van een veilige netwerkomgeving die beheerd, gecontroleerd en onderhouden wordt door treeICT.

Het beheren van servers valt onder onze verantwoordelijkheid en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en zekerheid. Dankzij de nieuwste technologie garanderen wij betrouwbare bedrijfsvoering en zijn je gegevens altijd en overal beschikbaar.

Microsoft Azure

Oplossing

Met Microsoft Azure realiseren wij flexibele en schaalbare cloud-netwerken, waardoor er geen investering in hardware nodig is en kosten transparant zijn.

Azure is het cloudplatform dat ondersteuning biedt om je bedrijfsprocessen behalve altijd en overal toegankelijk te maken, ook continu helpt verbeteren. Ook is dit perfect te combineren met andere cloudservices zoals Microsoft 365, zodat je medewerkers altijd en overal makkelijk, veilig en efficiënt samenwerken.

Disaster Recovery

Oplossing

Raak niks meer kwijt met Back-up en Disaster Recovery uit onze Digital Cloud Suite. Met onze Veaam-oplossingen voor Back-up & Restore ben je na een calamiteit snel weer in de lucht. Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de risico’s en kwetsbaarheden voor jouw bedrijfsprocessen.

Beweeg je muis over de oplossingen om meer te ontdekken
Klik op een oplossing om te navigeren naar de oplossingspagina