Je bent hier:

Bouw

Vanuit onze expertise in de bouw maken wij IT processen bij bouwbedrijven slimmer, efficiënter en toekomstbestendig.

Oplossingen voor de bouw

Met onze moderne IT-oplossingen ondersteunen wij onze klanten met digitaliseren. Vanuit onze expertise in de bouw maken wij IT processen bij bouwbedrijven slimmer, efficiënter en toekomstbestendig.

Optimale samenwerking

Werk beter samen in de keten. Of het nu gaat om bestanden delen, gelijktijdig in bestanden werken, videovergaderen of live chatten met collega’s. Met onze Werkplekbeheer oplossingen realiseren we de basis voor een stabiele en veilige werkomgeving en bedrijfsvoering, waarbij je IT optimaal werkt met de juiste hardware. Zodat jouw focus volledig kan liggen op de operatie: bouwen.

Workspace Services voor de bouw
Network Services voor de bouw

Gegarandeerde uptime

Zorg dat alle betrokkenen altijd toegang hebben tot belangrijke bestanden en documenten en bescherm je bedrijf tegen beveiligingsrisico’s. Onze Netwerkbeheer oplossingen zorgen ervoor dat je altijd en overal volledig toegang hebt tot jouw belangrijke gegevens en andere projectinformatie. Op kantoor, op de bouwplaats of onderweg en op elk apparaat.

Automatische processen en onderbouwde inzichten

Houd grip op je projecten met de juiste tools, voor een hogere productiviteit en betere resultaten. Met onze Productiviteit Apps:

  • maak je slimme en toekomstbestendige bedrijfsbeslissingen gebaseerd op onderbouwde inzichten,
  • presenteer je visueel aantrekkelijke data en
  • automatiseer je dagelijkse, tijdrovende en foutgevoelige bedrijfsprocessen.
Productivity Apps voor de bouw

Onze referenties

Een selectie van klanten uit de bouw:

Ervaring in de bouw

Herke Dekker, directeur en oprichter van treeICT, werd geboren in een bouwfamilie. Vanuit zijn achtergrond wist Herke veel van de processen bij bouwbedrijven. Hij zag de uitdagingen en behoeften en ontwikkelde innovatieve IT-oplossingen die dagelijkse processen in de bouw vereenvoudigden.