Je bent hier:

Krachtige netwerken en pro-actief beheer

Maak gebruik van krachtige netwerkinrichtingen, in ons datacenter, in Azure of zelfs on-premise. Volledig beheerd door treeICT.

Netwerkbeheer en inrichting van netwerken

Met onze netwerk oplossingen realiseren wij krachtige, toekomstgerichte ICT-netwerken. Zowel in Microsoft Azure, ons eigen datacenter en on-premise. De zorg voor het netwerkbeheer nemen wij van je over. Daarmee is de continuïteit van jouw dagelijkse werkzaamheden verzekerd.

Digital Cloud Suite - Netwerk services - Onpremisehybride

On-premise en hybride netwerken

Opereer vanaf een lokaal of hybride systeem, zodat je ervan op aan kunt dat jouw bedrijfsprocessen blijven draaien. En je jouw belangrijke gegevens altijd en onafhankelijk van andere processen kunt inzien.

on premise en hybride
Logo Microsoft Azure
Digital Cloud Suite - Netwerk services - Azure

Infrastructure-as-a-Service

Onderdeel van onze netwerk oplossingen is Azure. Het cloudplatform dat ondersteuning biedt om je bedrijfsprocessen altijd en overal toegankelijk te maken. En daarnaast continu helpt te verbeteren. Wij combineren Azure met andere clouddiensten zoals Microsoft 365. Daarmee kunnen je medewerkers altijd en overal makkelijk, veilig en efficiënt samenwerken.

Digital Cloud Suite - Netwerk services - Serverhosting

Serverbeheer door treeICT

Het beheer van jouw servers valt onder onze verantwoordelijkheid en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en zekerheid (wij zijn ISO 27001-gecertificeerd). Dankzij de nieuwste servertechnologie garanderen wij een betrouwbare bedrijfsvoering en zijn je gegevens altijd en overal op een veilige manier beschikbaar.

Disaster Recovery
Digital Cloud Suite - Netwerk services - Disaster recovery

Bedrijfscontinuïteit en veiligheid

Verlies geen documenten meer met Back-up en Disaster Recovery uit onze Digital Cloud Suite. Garandeer uptime, beperk het verliezen van data tot een minimum en maximaliseer de productiviteit tijdens een cyberaanval of andere ongewenste situatie. Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de securityrisico’s en kwetsbaarheden van je bedrijf.