Je bent hier:

Waarborg bedrijfscontinuïteit

Garandeer uptime, beperk het verliezen van data tot een minimum en maximaliseer de productiviteit tijdens een aanval of andere ongewenste situatie.

Digital Cloud Suite - Netwerk services - Disaster recovery

Bedrijfscontinuïteit en zekerheid

Raak niks meer kwijt met Back-up en Disaster Recovery uit onze Digital Cloud Suite. Met onze Veaam-oplossingen voor Back-up en Restore ben je na een calamiteit snel weer in de lucht. Wij helpen je graag met het in kaart brengen van de risico’s en kwetsbaarheden voor jouw bedrijfsprocessen.

Beperk impact van mogelijke aanvallen

Een plan voor back-ups en disaster recovery voorkomt een grote impact als waardevolle data verloren gaat. Zorg ervoor dat je data en/of je klantinformatie niet verloren gaat en behoedt deze voor diefstal.

Disaster Recovery
Disaster Recovery

Back-up van Office 365 bestanden

We maken dagelijks een back-up van jouw kostbare bestanden, zodat je er verzekerd van bent dat de laatste versie is opgeslagen. Door middel van opslaan op verschillende locaties ben jij ervan verzekerd dat je altijd je bestanden achter de hand hebt, ook wanneer er een locatie ongewenst is geïnfecteerd.

Wij zijn groot fan van Office 365, maar back-ups van onze data maken we liever via Veeam. De data (documenten, mail en Teams) wordt langer bewaard en kan snel weer worden teruggezet in geval van een calamiteit. Denk aan een brand, virus, hack, enzovoort. Als partner van Veeam zetten wij hun Back-up en Restore oplossingen ook in voor onze klanten en bewaren we back-ups in ons eigen datacenter.

Downtime minimaliseren met Disaster Recovery

Voorbereid op uitval van alle primaire processen? Wij bepalen samen met jou welke systemen in geval van een calamiteit weer binnen een afgesproken tijd online gaan. We beperken de impact tot een minimum, zodat jouw bedrijf binnen geringe tijd weer online is en we zorgen dat er geen bedrijfsgegevens verloren gaan.

Logo Veeam

Wij zijn partner van Veeam en gebruiken hun Backup and Restore oplossing, omdat wij vanuit de praktijk hebben ervaren dat het terugplaatsen van een back-up daarmee snel geregeld is. Waardoor jouw medewerkers weer snel aan de slag kunnen na een calamiteit en je productiviteitsverlies beperkt blijft.