Je bent hier:

Een netwerk in ons eigen datacenter

Maak gebruik van een veilige netwerkomgeving die beheerd, gecontroleerd en onderhouden wordt door treeICT.

Digital Cloud Suite - Netwerk services - Serverhosting

Serverbeheer door treeICT

Het beheren van servers (hosting) valt onder onze verantwoordelijkheid en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en zekerheid. Dankzij de nieuwste technologie garanderen wij betrouwbare bedrijfsvoering en zijn jouw gegevens altijd en overal beschikbaar.

Geen hoge investeringskosten in hardware

De zorg voor een goede back-up nemen wij van je over, net als de bijbehorende licentiestructuren en het onderhoud van de serveromgeving. Hierdoor hoef je geen investeringen te doen in hardware en ben je verzekerd van een veilige bedrijfsvoering.

Transparante kosten per maand

Voor een vast bedrag per maand verzeker je jezelf van een veilige bedrijfsvoering. Je weet precies waar je aan toe bent.

Met Serverbeheer bepaal je zelf de benodigde capaciteit. Als je meer nodig hebt, schaal je op. Denk je minder nodig te hebben, dan schaal je gemakkelijk weer af.

Geen ruimteverlies voor een fysieke server

Fysieke toegang tot ons datacenter is streng beveiligd, zodat jouw bestanden veilig staan opgeslagen. Bovendien bespaart dit weer de ruimte in je bedrijfspand voor fysieke hardware.

serverbeheer

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd

Sinds 2019 zijn wij ISO-gecertificeerd voor onze ICT-dienstverlening. Dat betekent dat jij ervan op aan kunt dat je gegevens veilig staan opgeslagen in ons datacenter. Wij hanteren strikte procedures omtrent informatiebeveiliging. Zo zijn jouw data en (bedrijfs)kritische processen bij ons in goede handen.