Je bent hier:

CRM met nóg meer toegevoegde waarde

Een CRM oplossing die uitgebreider is, waardoor het pakket niet alleen voor klantrelaties toegevoegde waarde biedt, maar ook voor je interne processen.

Digital Cloud Suite - Business Apps - xRM

Software voor klantrelaties én interne processen

Wij hebben Microsoft Dynamics CRM uitgebreid met extra voordelen en functionaliteiten. In xRM kunnen jouw medewerkers eenvoudig informatie opvragen en delen met collega’s of externe partijen en partners in de keten. Dat resulteert in meer grip op het verkoopproces. Completere klantinformatie zorgt er voor dat jij de juiste service kunt bieden, met als gevolg: loyale klanten.

Verbeter je verkoopprestaties

Voorzie jouw verkopers van realtime inzichten, zodat zij doeltreffend te werk gaan. Verhoog bovendien de omzet met pijplijn- en relatie-analyses. Op maat gemaakte dashboards voor elke verkoper, elk product en per afdeling stel je eenvoudig samen, zodat iedereen direct zijn/haar bijdrage aan de omzet kan inzien.

Verbeter verkoopprestaties met xRM
Verkoopproces in xRM

Van prospects naar loyale klanten

Optimaliseer het verkoopproces met intelligente, vertrouwde en verbindende tools. Mis nooit meer een verkoopkans en borg alle informatie en acties in ons xRM-systeem. Integratie met Outlook en andere Office 365 apps is standaard aanwezig. Je bent altijd op de hoogte: op kantoor, onderweg, bij de klant of thuis.

Til HR naar een hoger plan

Centraliseer personeelsinformatie en dossiers met de HRM-module. Via de HRM app kunnen jouw medewerkers verlof aanvragen, hun urensaldo bekijken, en kunnen ze bovendien overuren en declaraties indienen. Aanvragen worden automatisch naar de juiste managers gestuurd, terwijl de HR-afdeling het totaaloverzicht houdt.

HRM in Business Apps xRM
Koppeling tussen Outlook en xRM

Al jouw communicatie op één plek

Combineer de kracht van de Dynamics apps met Outlook op desktop, online of telefoon. Zie direct in onze xRM oplossing al jouw klant- en projectcommunicatie in één centraal overzicht. Upload documenten naar de DMS-cloud en koppel deze op een slimme manier aan klanten, projecten en producten, zodat iedereen binnen jouw organisatie snel de documenten kan vinden.