Wil je weten hoe digitaal veilig jouw bedrijf is? Laat een Security Scan uitvoeren en ontvang vrijblijvend advies over quick wins en verbeterpunten voor de langere termijn.

Tijdens een telefoongesprek van circa 30 minuten inventariseren wij jouw huidige security maatregelen. Dan onderzoeken we waar verbeterpunten mogelijk zitten om het cybercriminelen zo lastig te maken dat ze liever een ander bedrijf gaan hacken.

Vervolgens ontvang je van ons een advies op maat met security maatregelen om jouw bedrijf veiliger te maken voor de korte én langere termijn. De voorgestelde maatregelen lichten we toe in een gesprek.

Plan je gratis intake

Ontdek hoe we jou kunnen helpen om ook in de toekomst veilig te blijven met effectieve security oplossingen. Reserveer nu een gratis intake gesprek voor een Security Scan voor jouw bedrijf.

Via onze checklist krijg je direct inzicht in de stand van zaken van jullie securitybeleid én ontvang je verbeterpunten.

Security Scan inplannen

In een telefoongesprek van 30 minuten bespreken we een aantal essentiële onderdelen van je securityplan en geven we advies over hoe je nog veiliger kunt werken, op kantoor en op afstand.

Meld je snel aan voor een vrijblijvend gesprek en ontvang na afloop de tips ter verbetering van jullie securitybeleid.