SharePoint Online is een productiviteitstool waarmee je natuurlijk bestanden kunt delen, maar er is nog veel meer mogelijk. Zo kun je met SharePoint ook een intranet opzetten, een HR-tool bouwen of zelfs een AVG dashboard inrichten. Laat je informeren over de mogelijkheden van SharePoint voor jouw bedrijf en meld je aan voor dit webinar.

Meer doen in minder tijd

Wanneer gebruik je nu SharePoint en wat is het verschil met Teams of OneDrive? Op deze vragen krijg je antwoord tijdens ons webinar over SharePoint op 22 juni. SharePoint consultant Vince Nijssen neemt je mee door een aantal klantoplossingen die hij heeft neergezet én hij staat open voor vragen.

Heb je een vraag? Stel ‘m aan onze expert

Stel jouw prangende vraag over SharePoint aan onze expert. Vince laat zien hoe je SharePoint kunt inzetten om efficiënter en veiliger te werken. Gebruikersvragen over SharePoint kun je uiteraard stellen aan onze Servicedesk. Dit webinar is bedoeld voor de oriënterende of beginnende SharePoint gebruiker die meer wil weten over de toepassingen en daar vragen over heeft.

Praktische informatie:

Dit webinar heeft ondertussen plaatsgevonden.

Klik op de knop hieronder voor een samenvatting van de presentatie én een link naar de opname van het webinar.

Voor wie?

Financials en IT-ers

Dit webinar vindt live plaats, zodat je tijdens de uitzending vragen kunt stellen.
Na aanmelding rekenen we op je komst.

Michael Koorn

Teamlead Sales Managed Services

De mogelijkheden met SharePoint zijn zeer uitgebreid. Schrijf je in voor het online webinar en ontdek meer over SharePoint.