AlgemeenNieuws

Herke ICT Group oprichter en grondlegger van treetop Herke Dekker sluit periode bij treetop af.

Graag delen we het nieuws dat Herke Dekker, Herke ICT Group oprichter én grondlegger van treetop, zijn periode bij treetop afsluit.

Na de verkoop van Herke ICT Group en het gezamenlijk oprichten van treetop, heeft oud-eigenaar en treetop bestuurder Herke Dekker besloten op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Herke was één van de grondleggers van treetop en heeft zich in de laatste periode vooral gericht op het technisch samenbrengen van de verschillende onderdelen van het bedrijf. Nu deze fase is afgesloten en er een nieuwe marktleider op het gebied van bouwsoftware is ontstaan, gaat Herke zich richten op nieuwe uitdagingen.

 

Geert-Jan den Besten, CEO Treetop: “Namens het bestuur wil ik Herke erg bedanken voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van treetop en wensen wij hem veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdagingen”.

 

Herke staat bekend bij klant en collega als een persoon met een enorme drive en passie voor techniek. Hij bracht de techniek en bouw samen binnen Herke ICT Group met BouwVision en andere specifiek op de bouw gerichte ICT-oplossingen. Herke stond niet alleen aan het roer van de organisatie, maar stak ook vaak zelf de handen uit de mouwen. Dit typeert hem als mens.

 

Herke Dekker: “Na meer dan 24 jaar met veel plezier actief te zijn geweest met het automatiseren van de bouw, resulterende in het neerzetten van een duidelijke marktleider, is het tijd voor een nieuwe uitdaging”.

Het bestuur van treetop zal doorgaan in de samenstelling van CEO – Geert-Jan den Besten en CFO – Rob Kramer.