Voordeel van Shared Computer Activation (SCA) voor Office365 ProPlus is dat het jouw bedrijf meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit biedt. Met SCA kun je kiezen waar je jouw huidige licenties in wilt zetten.

Als erkend Qualified Multitenant Hoster (QMTH) Program (SCA) partner bieden wij onze klanten de mogelijkheid om dezelfde hardware door meerdere Office 365 ProPlus gebruikers in een hybride cloud omgeving te laten delen.

Gebruik maken van SCA kan in onderstaande situaties:

Jouw voordelen

Shared Computer Activation is handig voor scenario’s waarin meerdere gebruikers dezelfde computer delen en de gebruikers zich aanmelden met hun eigen account.

Normaal gesproken kunnen Office 365 apps alleen geinstalleerd en geactiveerd worden op een beperkt aantal apparaten (vijf pc’s). Het gebruik van Office 365 met SCA telt niet mee voor die limiet. Als jouw gebruikers eigen werkstations hebben en er geen andere gebruikers op deze computers werken, gebruikt je de productcodeactivering voor Office 365 Apps.

SCA biedt dus meer keuzemogelijkheden en flexibiliteit. Met SCA blijf je profiteren van bestaande Office 365 ProPlus licenties wanneer je overstapt naar een cloud omgeving. Jij kiest waar je de huidige licenties in wilt zetten; binnen jouw eigen omgeving, in het datacenter van treeICT of in Microsoft Azure. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om de kosten van jouw IT infrastructuur te verlagen.

Met Shared Computer Activation kun je kiezen waar je jouw huidige licenties in wilt zetten.

Welke Office versies ondersteunen SCA?

SCA werkt met alle Office 365 Enterprise suites waar Office ProPlus deel van uitmaakt. De Business versies van Office 365 komen niet in aanmerking voor SCA.

Meer weten over SCA?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van SCA voor jouw bedrijf of direct gebruik maken van deze voordelen? Neem dan contact met ons op.