‘treeICT is precies wat wij zoeken in een ICT partner.’, – Gert Buist, directeur Rivion.

‘Je gaat er niet snel vanuit dat je werkproces helemaal stil kan komen te liggen. Twee weken geleden op donderdagmiddag vielen wij wel in storing, waarschijnlijk door een lekkage van een airco. Het enige wat je dan kan doen is direct bellen met treeICT. Zij pakten dit met spoed op. De engineer van treeICT is op dat moment snel richting Woerden gereden en dacht met een reguliere veelvoorkomende reparatie het probleem te verhelpen. Dit bleek helaas toch complexer. De engineer heeft de server meegenomen naar Alkmaar en is direct aan de slag gegaan. Hij heeft de oorzaak gevonden; de voeding van het moederbord was kapot. De engineer heeft het vervangen en is direct teruggereden naar ons kantoor in Woerden. De server is teruggeplaatst om 23.30 uur, vanaf dat moment wij waren weer up-and-running. We konden de volgende dag gewoon weer aan het werk,’ vertelt Gert Buist, directeur van Rivion B.V.

Getuigt dat niet van klantgerichtheid en een top-service? Wij waren meer dan geholpen en tevreden’, sluit Gert af.

Dit is een voorbeeld van ontzorgen

De samenwerking met treeICT is voor Rivion, gevestigd in Woerden, in 2015 begonnen toen Rivion is gestart. ‘De behoefte aan betrouwbare ICT is een open deur, het is immers uitermate belangrijk voor onze bedrijfsvoering en uiteindelijk de bediening van onze klanten. Het is dan ook een weloverwogen keuze geweest om met treeICT te gaan samenwerken. Onze wens is om ontzorgd te worden door een betrouwbare ICT-partner en dat is de afgelopen jaren dan ook gebeurd. Onze ICT-systemen en werkplekken worden continu gemonitord door treeICT zodat wij ons kunnen richten op onze kernactiviteiten”, sluit Gert af.

Kritische sleutelrol

Rivion is specialist en biedt advies, producten en diensten aan op het gebied van stroomvoorziening ten behoeve van bedrijfskritische processen voor met name industriële toepassingen.

“Wij zorgen met onze oplossingen ervoor dat het primaire proces van onze klanten niet door stroomonderbrekingen wordt verstoord. Verstoring van het primaire proces is onacceptabel en veelal erg kostbaar. Samenwerking met een betrouwbare partner die de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van het primaire proces kan waarborgen is dan ook cruciaal. Dit geldt voor onze klanten als het gaat om betrouwbare stroomvoorziening en geldt voor Rivion als het gaat om betrouwbare ICT.”, aldus Gert.

Wil je jouw processen ook gewaarborgd hebben met een betrouwbare partner? We komen graag met je in contact voor een kennismaking.

Meer weten? Neem contact met ons op.