“Wij zijn de afgelopen 10 jaar hard gegroeid alleen was de ICT achter gebleven. We zijn op zoek gegaan naar een professionele IT-partner die onze IT-infrastructuur weer naar het gewenste niveau kon brengen”, vertelt Dick van der Hoeven.

Dick is logistiek manager bij Cambridge Weight Plan Benelux BV. Bij de keuze van een nieuwe IT-partner vervulde hij de rol van medebeslisser en aanspreekpunt als ICT-manager.

Cambridge Weight Plan Benelux BV begeleidt cliënten naar een gezond gewicht, maar helpt ze ook dit gewicht vast te houden door het aanleren van een gezonde leefstijl. Naast medewerkers op kantoor, beschikken zij over een uitgebreid netwerk van ca. 400 consulenten door het hele land. Wereldwijd wordt het Cambridge Weight Plan in meer dan 35 landen gevoerd.

Goede ondersteuning Servicedesk

“treeICT liet tijdens de gesprekken een betrouwbare indruk achter. Zij weten goed waar ze over praten. De mogelijkheden van ondersteuning door de Servicedesk voldoet aan onze wensen. Daarnaast speelde de prijs en de snelheid waarmee de implementatie uitgevoerd kon worden ook een belangrijke rol bij de keuze van een IT-partner”.

Weer een betrouwbaar netwerk

“Wij hebben bewust gekozen voor een server in ons eigen pand. treeICT beheert deze server. De betrouwbaarheid van ons netwerk is aanzienlijk verbeterd. Een hoge betrouwbaarheid van ons netwerk is essentieel voor onze bedrijfsvoering. Wellicht dat wij in de toekomst de overstap naar een private cloudoplossing maken. Wij zijn er van overtuigd dat treeICT ons hierbij goed kan ondersteunen”.

Zakelijke hardware

“Ook zijn onze laptops vernieuwd. Wij werken nu met HP laptops voorzien van Windows 10. De Servicedesk van treeICT is goed bereikbaar. Vragen van onze medewerkers beantwoorden ze vlot. Collega’s helpen zij direct en worden zo niet belast met onnodige technische zaken”.

Beschikken jij en jouw collega’s over een betrouwbaar netwerk? Wij kijken graag samen hoe wij dit voor jouw organisatie kunnen optimaliseren.