Je bedrijf valt of staat met goede beveiliging. Dat is niet overdreven. Een bedrijf kan niet goed functioneren als de medewerkers geen verantwoordelijkheid nemen voor hun apparaten en gegevens.

Natuurlijk ligt niet alle verantwoordelijkheid bij de medewerkers. Bedrijven in alle soorten en maten moeten robuuste cybersecuritysoftware installeren. Zonder de juiste beveiligingsmaatregelen zijn bedrijven kwetsbaar voor allerlei soorten aanvallen van hackers. Phishing is nog maar het topje van de ijsberg!

Hackers passen hun tactieken voortdurend aan, dus het loont om ze een stap voor te blijven. Daarom heb je, naast de juiste cybersecuritysoftware, een betrouwbare beveiligingspartner nodig voor jouw bedrijf.

Het team van treeICT kan die partner voor jou zijn

Als Microsoft Gold-partner en experts in Digitale Transformatie zorgen we ervoor dat jij altijd beschikt over de nieuwste innovaties en best practices op het gebied van ICT. Dan staat niets je in de weg om jouw bedrijfsdoelen te bereiken.

Twijfel je nog? Misschien kan een van onze klanten je overtuigen:

Wij hielpen EyeVinci aan een duidelijke en consistente bestandsstructuur om documenten veilig op te slaan en snel en gemakkelijk terug te kunnen vinden. Deze betere zichtbaarheid van gegevens leidt tot 30% lagere IT-kosten voor EyeVinci.

Naar klantcase EyeVinci >>

Plan je gratis intake

Ontdek hoe we jou kunnen helpen om ook in de toekomst veilig te blijven met effectieve security oplossingen. Reserveer nu een gratis intake gesprek voor een Cyber Awareness Check voor jouw bedrijf.

Via onze checklist krijg je direct inzicht in de stand van zaken van jullie securitybeleid en verbeterpunten.

Cyber Security Check inplannen

In een telefoongesprek van 30 minuten bespreken we een aantal essentiële onderdelen van je securityplan en geven we advies over hoe je nog veiliger kunt werken, op kantoor en op afstand. Meld je snel aan voor een vrijblijvend gesprek en ontvang na afloop de tips ter verbetering van jullie securitybeleid.