treeICT is onderdeel van Treetop

Wij zijn onderdeel van Treetop

Hoe uniek: Treetop brengt de sterkste software en IT-oplossingen voor de bouw samen. Onder de vlag van Treetop vallen nu vijf softwarehuizen (Frank, Admicom, Kraan, BouwVision en homeDNA) en één IT-partner (treeICT).

We werken samen en vullen elkaar aan. Zo helpen we elkaar door onze klanten de beste oplossingen te bieden. Oplossingen voor Wkb, financiële administratie, calculatie, BIM, hybride werken, security, apps voor de vakmannen, Service & Onderhoud, DICO-koppelingen, kopersbegeleiding, online woningdossier en ga zo maar door.

Hiermee kunnen wij jou in zijn totaliteit ondersteunen.

Onze missie

“Onze missie is om een duidelijke en zichtbare productleader te zijn voor de bouwbranche in Nederland voor klein- en middenbedrijf en om hun navigator te zijn in de digitale transformatie.“

Wat betekent dat voor jou als klant van treeICT:

Treetop verkoopt geen producten of diensten, maar is een keurmerk dat kwaliteit waarborgt en helpt de juiste oplossing te vinden bij de vraag van jou als klant of als nieuwe klant.

De belofte is:

“Treetop waarborgt vernieuwing, kwaliteit en verbinding middels software, hardware, training en service en stelt samenwerking centraal.”

Dat betekent voor jou dat er meer oplossingen beschikbaar zijn, waar jij als bedrijf in bouw behoefte aan kunt hebben. Oplossingen die wij als onderdeel van Treetop onderhouden, doorontwikkelen en met elkaar verbinden. Zo kun jij makkelijker en effectiever en meer winstgevend te werk gaan en kun jij je als professional in jouw vakgebied richten op datgene waar jij goed in bent, bouwen!

Treetop Working Together
logo Frank
logo Admicom
logo Kraan
logo BouwVision
homeDNA
logo treeICT

Meer weten?

Wil je meer weten over de producten en diensten van de bedrijven binnen Treetop of over Treetop? Maak dan een afspraak met je accountmanager of neem contact met ons op.