AlgemeenNieuws

Sinds maart 2023 is treeICT ISO-gecertificeerd. We zijn daardoor in het bezit van ISO/IEC 27001/2013. Het certificaat is voor drie jaar aan ons toegekend en jaarlijks wordt getoetst of we aan de gestelde eisen voldoen.

Het certificaat ISO 27001 houdt het volgende in

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. ISO/IEC 27001, onderdeel van de ISO/IEC 27000-serie, is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS).

Dit betekent dat we voldoen aan de internationale norm van informatiebeveiliging. Het houdt daarnaast ook in dat we vertrouwelijk omgaan met privacygevoelige (klant)gegevens. Het feit dat treeICT ISO-gecertificeerd is, laat zien dat onze processen veilig en betrouwbaar zijn.

De scope van de certificering is het aanleveren over en het leveren en beheren van ICT oplossingen en de gebruikersondersteuning van deze ICT oplossingen met behulp van Microsoft-software en ons datacenter.

Informatiebeveiliging hoog in het vaandel

Bij treeICT houden wij ons al geruime tijd dagelijks bezig met informatiebeveiliging voor onze klanten. Het is dan ook een logische stap geweest om het ISO-certificaat te behalen. Zo laten wij aan onze eigen klanten zien dat wij als groeiende organisatie ook voldoen aan de internationaal gestelde norm. Hiermee tillen we treeICT en daarmee treetop naar een hoger niveau door middel van het ISO certificaat als bewijsstuk.