ISO 27001 gecertificeerd

Informatiebeveiliging is voor ons een zeer belangrijk onderdeel van onze dienstverlening en van onze rol als IT-partner.

Daarom zijn wij enorm trots om te kunnen melden dat op 9 december 2019 wij het certificaat voor ISO 27001 in ontvangst hebben mogen nemen. Dit toont aan dat onze processen en maatregelen voldoen aan de internationale norm.

ISO 27001 gecertificeerd

Deze certificering zien we als beloning voor de aandacht en toewijding waarmee wij al jaren onze informatiebeveiliging professionaliseren. Het toepassingsgebied voor dit certificaat betreft:

ICT-dienstverlening, waaronder IT-beheer, clouddiensten en het leveren en ontwikkelen van (zakelijke) software en hardware

Continue beoordeling en verbetering is de basis van ons managementsysteem voor informatiebeveiliging en stelt ons in staat tijdig en adequaat in te spelen op nieuwe en veranderende risico’s. Jaarlijks zal Duijnborgh Certification BV (de externe auditor) ons opnieuw auditen en onze processen en beveiligingsmaatregelen beoordelen.  

Wat betekent dit voor onze klanten 

Nu treeICT ISO 27001 gecertificeerd is kunnen onze klanten er op vertrouwen dat onze processen zo zijn ingericht dat de klantinformatie die wij verwerken en opslaan beschermd is.

Digital Cloud Suite

Ben je benieuwd hoe we ook jouw organisatie beter kunnen beveiligen, bekijk dan onze security-oplossingen. Deze security oplossingen maken deel uit van de treeICT Digital Cloud Suite.

De Digital Cloud Suite van treeICT bestaat uit verschillende oplossingen. Alle onderdelen werken met elkaar samen om één totaaloplossing te vormen, maar kunnen ook prima los van elkaar worden ingezet. De oplossingen uit de Digital Cloud Suite helpen organisaties bij hun digitale transformatie, om een voorsprong te nemen op de  concurrentie, groei te realiseren en effectiever en meer winstgevend te opereren.